Květen 2007

Relic Hunter TEST

28. května 2007 v 20:03 | relic-hunter |  Lovci pokladů
RELIC HUNTER TEST
Otázka 1/10
Kdo je hlavní postava thoto seriálu?
a) Nigel Bailey
b) Sydney Foxová
c) Buffy Summersová
d) Alex Herris
Otázka 2/10
Kdo hraje Nigela Baileyho?
a) Nikolas Cage
b) Bred Pitt
c) Tom Cruis
d) Christien Anholt
Otázka 3/10
Čím se zabývá Sydney Foxová?
a) Sbíráním fotek
b) Hledáním pokadů a cenností
c) Prostitucí
d) Kradením drahých věcí
Otázka 4/10
Nigel je...
a) ...chytrolín
b) ...bojovník
c) ...žena
d) ...upír
Otázka 5/10
Co má telenovela Má tlustá Valenýna společného s L.P ?
(Lovcema pokladů)
a) Hlavní hrdiny
b) Všechno
c) Oba seriály jsou telenovely
d) Nic
Otázka 6/10
Kolik měla Sydney sekretářek?
a) 1
b) 2
c) 3
d) 0
Otázka 7/10
Kde Sydney s Nigelem v seriálu nebyli?
a) V muzeích
b) V letadle
c) Ve vesmíru
d) Na nudapláži
Otázka 8/10
Sydney je...
a) ...bojovnice
b) ...uklízečka
c) ...prostitutka
d) ...letuška
Otázka 9/10
Co Sydney njkdy v seriálu nedělala?
a) Políbila Nigela
b) Bojovala
c) Umývala nádobí
d) Mluvila jinou řečí,než anglicky
Otázka 10/10
Co Nigel nikdy v seriálu nedělal?
a) Bavil se s Sydney
b) Převlíkal se za ženu
c) Bavil se s cizími lidmi
d) Sprostě nadával









Správné odpovědi :1-b , 2-d , 3-b , 4-a , 5-d , 6-b ,7-c , 8-a , 9-c , 10-d
(Za každou správnou odpověď si přičti jeden bod)
Výsledky: 0-3 body : Je vidět,že tenhle seriál ti moc neřiká,zkus třeba pojít náš blog,net,nebo se tyhle prázky na lovce pokladů jukej!:)
4-7 bodů : Ňáký ty základní informace znáš,a víš o co v seriálu de!Ale to neznamená,že neni ještě co se dozvídat!:)
8-10 bodů : Tenhle test si zvládl/a na jedničku!Zdá se,že máš lovce,tak jak se řiká v malíku!A nebo si opisoval/a výsledky!:D

Začíná soutěž o nej blog!KONÉÉÉC!!

14. května 2007 v 14:07 | relic-hunter |  soutěže
Ačkoliv si myslim,že se do naší Soutěže o nej blog už nikdo nepřihlásí,rozhodla jsem se k radikálníku řešení!(Teda já ale používám slova!:D:D)
Soutěž o nej blog vyhlásim,přes počet přihlášených!Ceny apod. už mám vymyšlené,takže nezbývá nic jiného než dodat!:SOUTĚŽ O NEJ BLOGÁČ ZAČÍNÁ!
Od tohoto dne se do konce měsíce bude hlasovat ,a blog s největším počtem hlasů vyhraje!:)
Takže vám všem držim moc a moc palečky!:))A soutěží moc pěkné blogy,takže Jen HLASUJTE!
Jsou přihlášeny tito blogy:

Na jakém obrázku to Tie nejvíc sluší?

7. května 2007 v 14:59 | relic-hunter |  Módní policie
Na jakém obrázku se vám Tia nejvíc líbí?
Obrázek č. 1
Obrázek č. 2
Obrázek č. 3
Obrázek č. 4
Obrázek č. 5

Návštěvnost našeho blogu

7. května 2007 v 14:05 | relic-hunter |  Návštěvnost!

Co říkáte na new desing?

6. května 2007 v 19:25 | relic-hunter |  Ankety
Tak co?líbí x nelíbí?

Cenyza 3.bleskovku!

1. května 2007 v 17:37 | relic-hunter |  Bleskovky
No tak pro začátek bych se chtěla omluvit za pozdní diplom,ale mám toho trochu víc,a tak nestíhám,takže se vám omlouvám.A snad se vám pozdní diplom bude líbit!:)